onsdag 18 mars 2009

skrivpuffsutmaning 77 skriv om vatten

EN FÖLJESLAGARE
Vattnet ligger där och bara väntar. Vid sin sida har den skiftande medspelare. Vänd högerdelen av kroppen mot vattnet börja t gå längs med strandkanten. Lyssna till vågens nykomponerade sång. En ny melodi för varje våg. Stanna upp. Slut ögonen och insup doften och ljudet från vågkonserten. Djupa,långa andetag väller fram från lungornas bakgård. Kraften kommer upp till ytan.

Ta av skorna och stick ner dina bara fötter i en soldränkt sand och låt fötterna omsvepas av sandsmekningar.
Öppna dina ögon och låt pupillerna se ut över kustlinjen som bär ända bort i horisonten.Låt nu din vänstra kroppssida gå hand i hand med vattnet och upplevelserna kommer att förändras inom några få minuter.
Sandstranden omförvandlas till vikar som tränger djupt in i klippväggarna. Du blir insvept av klippväggarna men vattnet är din ständige följeslagare på vandringen

3 kommentarer:

  1. Verkligen vackert målat! JAg hängde på och såg allting du beskrev, men så är jag ju också havsälskare! Havet är det vackraste som finns!
    Ja, vi utvecklas enormt. Förmodligen blir det inte sämre heller. Jag undrar bara hur länge Ann orkar med att föda oss med idéer? Det är ju inte allt för lätt och inte lite jobb hon måste lägga ner också. Det verkar som om hon läser oss också! Strong kvinna, minst sagt! Kram på dig Cissi

    SvaraRadera
  2. Åh det kändes som om jag hamnade i världens bästa spa. Kan stanna länge i den texten!!

    SvaraRadera