söndag 23 augusti 2009

prestera utmaning 235

GRANITTRAPPAN

Nu stöttade sig granittrappan mot den vita franska muren.Den lyfter hela huset hade försäljaren sagt.
Beslutet hade tagit lång tid att fatta. Fanns det överhuvudtaget tillräckligt med euro på kontot? Var kunde den inhandlas ?
Men äntligen satt drömmen förankrad i en mur med anor i 100 år.Var det en hjälp eller en belastning för användandet av trappan ? Bara framtiden kunde svara på den frågan.

De bruna ögonen fokuserade sina pupiller på granittrappan.. Trappan hade den rätta vinklingen. Den var unik och allt material för att installera den var miljövänligt. Vad mer kunde begäras ?

- Vad skall du med en granittrappa till ?.
- Det är min dröm .
Men hur skulle drömmen förverkligas ?
Dessa ord yttrade enbart innanför kroppen. Högt blev det.
- Man måste vara berädd att offra något för att kunna få något.

Hon hade verkligen offrat för att trappan skulle komma både vad det gällde kärlek,kariär. Ja,listan kunde bli oändligt lång på offergåvor.

Nu var granittrappan på plats.Hantverkarna hade lämnat huset för mindre än en timme sedan. Nu skall trappan användas. Men det skall till en enorm prestation för att kunna använda granittrappan.
Morgonens budskap var kristallklart. prestera.Prestera nu. Men ändå hade det dröjt fram till ljusen tändes nere i dalen innan hennes prestation påbörjades.

1 kommentar:

  1. Fint skrivet! Jag riktigt ser den fantastiska stenen skimra och glimra. För mej blev texten som en fin bild för att uppfylla sina drömmar och sen våga leva den.
    Tack för din kommentar till min text. Den värmer!

    SvaraRadera