lördag 2 januari 2010

utmaning 2 UTVALD

Hade han valt ut henne av en ren slump eller fanns det en bakomliggande tanke? Hade inte krafter att tänka tanken vidare mot sitt slut. Ett annat slut var på väg att fullföljas.

Hennes vackra havsblåögon hade alltid undvikit honom på baren nere i den engelska byn Willcock. De hade istället dansat i takt med en ung bartender Peter. Varför skulle alla andra få det som han själv drömde om att bli utvald av en kvinna. Men ingen hade valt honom under dessa trettioåtta år på den engelska landsbygden. Var trött på känslan att vara bort vald. I kväll skulle det ändras .Nu väljer jag ut.

Lugnt och rytmiskt lät han de magra fingrarna viras runt ölglaset. En man vid bordet vid sidan om stirrade på honom.Med en duns lät han vätskan komma ner på bordet. Ville inte väcka uppmärksamhet.
Kvinnan med de havsblåögonen skrattade högt och lockande med bartendern.Skrattar bäst som skrattar sist min sköna. Inatt är du utvald till att gottgöra för alla dina kvinnliga kollegers svek mot mig.

Hur länge måste han sitta på baren innan planen skulle sättas i verket ? Tiden masade sig fram.Han var tvungen att gå fram till bardisken och beställa ytterligare några öl.
Lät vid varje tillfälle sin seniga kropp frottera sig mot hennes röda kjol för att få lite stimulans av doften från parfymen. Den kändes kall liksom hennes blå ögon.Hans kropp var desto hetare för att få avsluta jakten.

2 kommentarer:

  1. Är det så vi karlar uppfattas? Hoppas verkligen inte det. Här har du ju början på en riktig ruskig thriller.

    SvaraRadera
  2. Jäk... sicken text grymt ovissheten och mina tolkningar fanns det utrymme för

    SvaraRadera